Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Крем Anti Age за мъже BIOFRESH Серия Българска роза

BIOFRESH - Крем Anti Age за мъже БЪЛГАРСКА РОЗА 75ml - Кремът е със стимулиращо, овлажняващо и подмладяващо действие...

Повече...


4.56 лв с вкл. ДДС

010-0063


BIOFRESH Cosmetics

Крем Anti Age за мъже БЪЛГАРСКА РОЗА 75ml

Кремът е със стимулиращо, овлажняващо и подмладяващо действие. Повишава свежестта, жизнеността и подобрява общото състояние на кожата, благодарение на включения в състава биопептид, който увеличава синтеза на колаген с повече от 300%.

Розовата вода е невероятно богата на активни вещества, които стимулират регенерацията и засилват защитните функции на кожата.

Съдържа екстракт от Зелен чай, действащ противовъзпалително, укрепващо, антиоксидантно и фотозащитно.

Включеното  в състава на крема масло от Макадамия  има силно хидратиращо и реструктуриращо действие и висока проницаемост.

Витамин Е /Vitamin Е/ - като мощен антиоксидант той блокира действието на свободните радикали, забавя окислителните процеси в клетките, отстранява сухотата и беленето на кожата. Кремът е подходящ за всекидневна употреба.

Серия Българска роза

Българска роза - козметика за Вас

Българската Роза Дамасцена е скъпоценна по неоспорим начин - розовото масло е най-ценното етерично масло, което ни дарява с благоухание, спокойствие и пречистеност. Хиляди цветчета трябва да се преработят за да се получи една - единствена капка. Розоеото масло е течното злато на България. То е с много високо качество благодарение на благоприятните климатични условия и екологично чистия район, в който се отглежда маслодайната роза - така наречената "Долина на розите", където се намира естествения и ареал не само в страната, но и в цял свят. Уникалните лечебни свойства на розовото масло и розовата вода известни от древни времена успешно се използват при производството на козметични продукти. Те почистват и тонизират кожата, овлажняват и поддържат хидролипидния баланс, стимулират регенерацията на клетките, успокояват и премахват възпалението, притежават антиоксидантно действие, забавящо появата на бръчки.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Височина (на опаковката): 6 cm
  • Дължина (на опаковката): 8 cm
  • Обем (на опаковката): 75 ml
  • Тегло (с опаковката): 114 g
  • Ширина (на опаковката): 8 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)