Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Сапун мъжки BIOFRESH Серия Българска роза

BIOFRESH - Сапун мъжки БЪЛГАРСКА РОЗА 100gr - Деликатно почиства в дълбочина кожата, запазва влажността й, прави я мека еластична и гладка...

Повече...


1.56 лв с вкл. ДДС

010-0064


BIOFRESH Cosmetics

Сапун мъжки БЪЛГАРСКА РОЗА 100gr

Луксозен козметичен сапун за мъже. Деликатно почиства в дълбочина кожата, запазва влажността й, прави я мека еластична и гладка. Перфектно съчетание на деликатен измиващ ефект и типичен мъжки дълготраен аромат.

Натуралната Розовата вода, включена в състава е невероятно богата на активни вещества, които стимулират регенерацията и засилват защитните функции на кожата.

Съдържа нежни ексфолиращи пшеничени частици и сухи цветове oт лавандула.

Серия Българска роза

Българска роза - козметика за Вас

Българската Роза Дамасцена е скъпоценна по неоспорим начин - розовото масло е най-ценното етерично масло, което ни дарява с благоухание, спокойствие и пречистеност. Хиляди цветчета трябва да се преработят за да се получи една - единствена капка. Розоеото масло е течното злато на България. То е с много високо качество благодарение на благоприятните климатични условия и екологично чистия район, в който се отглежда маслодайната роза - така наречената "Долина на розите", където се намира естествения и ареал не само в страната, но и в цял свят. Уникалните лечебни свойства на розовото масло и розовата вода известни от древни времена успешно се използват при производството на козметични продукти. Те почистват и тонизират кожата, овлажняват и поддържат хидролипидния баланс, стимулират регенерацията на клетките, успокояват и премахват възпалението, притежават антиоксидантно действие, забавящо появата на бръчки.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Ширина (на опаковката): 3.2 cm
  • Тегло (с опаковката): 109 g
  • Обем (на опаковката): 109 ml
  • Дължина (на опаковката): 6.5 cm
  • Височина (на опаковката): 9.2 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)