Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Връщане и рекламации

Връщане на стоки поради отказване, връщане или рекламация се осъществява с предварително известие от Ваша страна по е-mail или факс, като посочите причина за връщането

Отказване и връщане

Условия за отказване и връщане на стоки закупени от сайта на електронен магазин МОРФЕЙ ОНЛАЙН

7 дневен срок за отказване

(според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ)

Ако върнете закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на получаване и тя е неизползвана, Морфей Лоджистикс ЕООД ще възстанови пълната стойност на стоката без направените разходи за услуги, транспортни разходи и такса за наложения платеж или за банковия превод.
Стойността на върнатата стока, може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по желание на клиента да се възстанови на посочена от него сметка в 30 дневен срок от датата на връщане на стоката.

14 дневен срок за връщане

Вие може да върнете всяка стока, закупена от сайта на електронен магазин МОРФЕЙ ОНЛАЙН в 14 дневен срок от датата на закупуване (получаване).
Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и с пълна окомплектовка, включително транспортна опаковка.
В този случай Морфей Лоджистикс ЕООД удържа такса в размер на 15% от стойността на стоката за преопаковане и обработка.
Стойността на върнатата стока, може да се ползва като кредит за бъдещи покупки или по Ваше желание да се възстанови на посочена от Вас сметка в 30 дневен срок от датата на връщане.
Не се възстановяват суми за извършени услуги както транспортни разходи, такси за плащане чрез банков превод, такса за плащане чрез наложен платеж.
Морфей Лоджистикс ЕООД ще начисли допълнителна такса за нарушена окомплектовка или нарушен външен вид, ако част от пълната окомплектовка липсва или продукта, който е върнат не е във вида, в който е изпратен (изглеждащ като нов).

Рекламации

Условия за връщане на стоки по рекламации на стоки закупени от сайта на електронен магазин МОРФЕЙ ОНЛАЙН

3 дневен срок за рекламация

Рекламации при явни дефекти на продуктите се предявяват в рамките на 3 работни дни след закупуването на стоката.
При констатация на дефектен продукт ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатените от Вас средства в пълен размер не по-късно от 30 работни дни от датата на закупуване (получаване).
Стойността на стоката върната по рекламация може да се ползва като кредит за бъдещи покупки.

 


ВРЪЗКА С НАС Форма за контакти Ел. поща office@morfey-online.com Skype morfey-online ICQ 5928663 Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554 Лице за контакт Димо Горанов


НачалоНачало

Количка  

(празна)