Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Шампоан за мазен скалп - себорегулиращ BIOFRESH Серия Лавандула

BIOFRESH - Шампоан за мазен скалп - себорегулиращ ЛАВАНДУЛА 250ml - Изключително омекотяваща формула, която възстановява, подхранва и почиства косата...

Повече...


3.30 лв с вкл. ДДС

010-0113


BIOFRESH Cosmetics

Шампоан за мазен скалп - себорегулиращ 250ml

Изключително омекотяваща формула, която възстановява, подхранва и почиства косата. Съдържа специален себорегулиращ активен компонент, който има противовъзпалително и успокояващо действие. Хидролизирания пшеничен протеин овлажнява и защитава косата. Тя възвръща своята красота, жизненост и блясък.

Серия лавандула

Българска билка - лавандула

Лавандулата (Lavandula) е известна като ароматично растение още от древността. Тя се използва широко в парфюмерията и в народната медицина, тъй като е забележителен аналгетик, противоотрова и има способността да стимулира процесите на регенерацията на повредените тъкани. Лавандулата произхожда от района на Средиземноморието. С развитието на парфюмерийната промишленост ареалът на отглеждане се разширява, включвайки Балганските страни и Черноморския басейн. Българското лавандулово масло не отстъпва по качество на световните образци. Характеризира се с траен фин аромат, сладък, плодов-флорален, успокояващ и дървесен. Релаксира и освежава, балансира, успокоява и стимулира едновременно духа и тялото. Уханието на лавандулата действа срещу депресията и мрачните настроения. Колекцията "Lavender" е напълно натурална, хидратира ефективно кожата и има възстановяващ ефект.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Ширина (на опаковката): 3.5 cm
  • Тегло (с опаковката): 281 g
  • Обем (на опаковката): 250 ml
  • Дължина (на опаковката): 6.5 cm
  • Височина (на опаковката): 21 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)